Omschrijving stage

Ben jij een enthousiaste marketing-/commerciële student die wil bijdragen aan ons team?! Heb je interesse en affiniteit met high tech software in een B2B omgeving? Dan kun jij in een korte tijd veel kennis en ervaring opdoen in een enerverende en unieke, internationale Tech Start-up omgeving.

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Wie wij zijn

uCrowds is een jonge start-up maar wel met een lange historie vanuit het onderzoek aan de Universiteit. Daardoor zijn wij al snel actief geworden met onze software oplossingen en -diensten bij klanten, op beurzen en congressen. Op dit moment bestaat het team uit 3 personen, maar we gaan snel uitbreiden. Wij zijn gevestigd op de Uithof, midden tussen andere startups van UtrechtInc, waar het bruist van de creativiteit en ondernemerschap.

Wat we doen

uCrowds ontwikkelt en levert unieke software om crowds te simuleren: hoe gedragen groepen mensen zich in een gebouwde omgeving. Onze software is uniek in het real-time simuleren en voorspellen van het gedrag van grote mensenmassa’s en wordt gebruikt voor vele toepassingen, vaak in combinatie met AR/VR. Hoe voorkom je dat er onveilige situaties ontstaan bij grote evenementen, in steden, bij festivals of in stadions? Hoe optimaliseer je mensenstromen in gebouwen, steden of in het openbaar vervoer? uCrowds geeft je antwoorden. De markt voor onze oplossingen groeit wereldwijd en uCrowds groeit daar in mee. Ons team breidt uit en wij zijn volop bezig om nieuwe producten te ontwikkelen. Daar hoort uiteraard een sterke commerciële organisatie bij, en daar hebben we jou bij nodig.

Wat zoeken wij

Gewenste profiel

Interesse?

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan nu via eric@ucrowds.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Click hier om terug te gaan naar de website van uCrowds.